Jul i Hillerød

Christmas Night / Black Friday

Fredag den 25. november 2016 afholdes den traditionsrige Christmas Night. Butikkerne har åbent til kl. 22:00 og er fyldt med gode tilbud. Rundt i byen vil det summe af jul, fra kl. 16:00 vil Juletoget køre igennem gågaderne og rundt om Slotssøen, Julehytterne på Torvet åbner og vil indbyde til en hyggelig gåtur.

 

Det årlige juleoptog med deltagelse af Drabantgarden, børneoptoget fra Klaverfabrikken og brandbiler fra Falck går fra Køies bugt kl. 17:30. Optoget går ad Slotsgade mod Torvet, hvor det store juletræ bliver tændt kl. 18:00 af Viceborgmester Kirsten Jensen og C4 Foreningen  - se program her

 

 

    

 

 

Julebelysning

- kig efter mærket når du handler 

Igen i år har vi fået tilstrækkelig mange forretninger og virksomheder til at bidrage økonomisk til, at vi igen kan få opsat vores flotte julebelysning. det er vi rigtig glade for.

 

Alle bidragsydere til julebelysningen modtager et rundt klistermærke, for at kunne synliggøre engagementet i julehyggen i Hillerød

 

Vi tænder for julebelysningen Christmas Night, den 25. november 2016.

 

 

 

Den Levende Julekalender

Den 1. december - 24. december 2016

 

Den levende julekalender er kommet for at blive. Efter 5 fantastiske år med Den Levende Julekalender, tager vi lige et år mere.

 

Når lyset tændes i Julemøllen, den 25. november, bliver nisserne der bor i Julemøllen, meget bange. De løber ud og gemmer sig i butikkerne i Hillerød. Hver dag i hele december, leder vi efter en nisse. Når dagens nisse er fundet, bliver Nissekorpset så glad, at de læser et juleeventyr højt for børnene.

 

Nissekorpset kører fra Julemøllen kl. 17:00 alle hverdage, og kl. 11:00 i weekenderne.