7. Levende Julekalender

Jette Salling C4 - 7. december 2013 2013-12-06T23:00:00Z 2013-12-09T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

I dag går Nissefar fra Julemøllen kl. 11:00 til Bauhaus, Sigrunsvej 40

220x330-07-december-2013

7       Albert

Man kunne altid høre når hans mor kaldte på ham… ”ALBÅÅÅÅÅT!” råbte hun, så det kunne høres i hele Julerød. Så vidste alle nisserne at Albert havde lavet noget frækt … eller at det var tid til at spise aftensmad.

 

Nu er Albert blevet voksen, men han er stadig fuld af fis og ballade. Han var dog værst da han var en lille nisseunge på 119 år. Hans mor var tit ved at gå ud af sit gode skind over alle de frække ting han gjorde. Pludselig kunne et rensdyr komme løbende i fuld fart gennem Julerød med gryder og stegepander bundet til halen. Der var også engang hvor han havde pakket alle julemandens gaver ud – dagen før juleaften, så hele byen måtte bruge natten til at få dem pakket ind igen. Han pillede også engang ved Julemandens kane så den ikke længere kunne flyve, men det er en så forfærdelig historie, så den snakker man aldrig om i Julerød.

 

Alberts mor elskede selvfølgelig sin søn – selvom han var fræk. Men nogen gange var hun ved at eksplodere i raseri. ”ALBÅÅÅÅÅT! Hvad har du nu lavet?” spurgte mor en dag, da hun skulle på toilettet og så at alt toiletpapiret var rullet ud. Det lå i en stor bunke på gulvet. ”Jamen, jeg skulle bare se hvor mange meter toiletpapir der er i en toiletrulle,” svarede Albert, og lovede sin mor aldrig at gøre det mere. Men næste dag havde han glemt hvor mange meter der var, og gjorde det igen… Og næste, næste dag glemte han det igen, og gjorde det igen… og igen. Og sådan blev det ved.

 

Alberts mor smed meget toiletpapir ud og måtte tit ud på toilettet for at rydde op efter ham.

 

Nogen gange skete det at Albert glemte at trække ud efter sig, når han havde været på toilettet. ”ALBÅÅÅÅÅT,” råbte mor. ”Hvad er det som ligger nede i toilettet?” spurgte hun vredt. Albert kiggede ned. Han var meget flov. ”Det… det er da en grankogle,” svarede Albert forsigtigt, og selvom det ikke passede, så kunne mor ikke lade være med at smile lidt.

 

Hun vænnede sig til sidst til at der lå en kæmpe bunke toiletpapir foran toilettet, for hun elskede sin lille Albert.

 

Da Albert blev større blev han forelsket i naboens datter – nissepigen Tuske. Han kunne så godt tænke sig at få et lille kys af hende, men hun var så fin på den, at hun ikke ville have en kæreste som lavede så meget ballade, og ikke trak ud efter sig på toilettet.

 

Tuske elskede at danse, så Albert begyndte at gå til dans, og blev faktisk ret god til det. Men lige meget hjalp det. Tuske stak næsen i sky og sagde ”PYH!”, når han spurgte, om de skulle være kærester. ”Hvad kan du overhovedet?”, spurgte Tuske ham en dag. Albert stod lidt og tænkte. Så svarede han, ”Jeg ved, hvor mange meter toiletpapir der er i en rulle”. ”Nå, hvor mange er der da?” spurgte Tuske. ”Der er … øh… ups – det har jeg glemt, øjeblik”. Og så løb Albert ud på mors toilet og rullede endnu en toiletrulle ud. Han fik aldrig et kys af Tuske. Til sidst var han også ligeglad.

 

Så hvis du nogen sinde ser, at der er nogen , som har hevet toiletrullen meget langt ud, så er det helt sikkert Albert, som har været i gang. Den frække Albert.

 

Nyheder
Nyt om COVID-19 i Hillerød

11. september 2020

Hillerød Kommune er desværre blevet rød zone, hvilket betyder, at...

Karismatisk kommunikation og ledelse

8. september 2020

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med IDA til 3 workshops om...

Udvikling eller afvikling - med tanken på fremtiden

31. august 2020

Hvad betyder tanker for din virksomheds fremtid? ALT. C4 Foreningen...

Forberedelse til Pitch

26. august 2020

C4 Foreningen og netvaekst.dk inviterer til workshop onsdag den 2....