22. Levende Julekalender

Jette Salling C4 - 22. december 2013 2013-12-21T23:00:00Z 2013-12-20T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

I dag går Nissefar fra Julemøllen kl. 11:00 til Botex, Slotsgade 15, Hillerød

220x330-22-december-2013

22. Knas

Knas er en sød og flink konfektnisse på 126 år, eller det vil sige, at han for det meste er sød og flink. Han driller nemlig kun dem, der driller ham først.

Han arbejder hos ”Konfekt & Knas” i Julerød. Her har de har alt til den søde tand, og det de ikke lige har, det laver de, for de er altid utrolige hjælpsomme hos Konfekt & Knas.

 

En dag hvor der havde været utroligt meget travlt i butikken, kom Nisse Søren ind ad døren to minutter før butikken lukkede. Al konfekt var blevet solgt, og det eneste der var tilbage var tre marcipangrise der lå på disken og smilede om kap med hinanden. Knas havde slukket alle konfektmaskinerne og rengjort dem, så de pæne og rene var klar til at frembringe den dejligste julekonfekt den næste morgen. Men nu stod Nisse Søren foran ham og Knas fortrød at han ikke havde lukket butikken fem minutter før netop i dag.

 

Søren stod og kiggede rundt på de tomme hyller, han var bleg i hovedet, snottet og snøvlede når han snakkede.

”Hvad skulle det være?” spurgte Knas høfligt, selv om han vidste at han ville blive irriteret over svaret. Han havde meste af alt lyst til at smide Nisse Søren ud af butikken igen, men Knas var jo en høflig nisse, så det kunne han aldrig finde på.

”SNØØØFT,” sagde Nisse Søren, mens han tørrede en stribe af snot af i sit ærme. ”Tnja... jneg nil negentligt nerne nøbe noget nulenonnekt”.

”Ja så gerne, du er heldig vi har lige 3 marcipangrise tilbage,” svarede Knas og pegede lokkende på de små grise.

”Nej… neg nil nøbe nanned nulenonnekt,” sagde Søren med snot hængende ud fra næsen. Han sniffede det tilbage i næsen igen og nikkede hen mod skiltet bag Knas, hvorpå der stod ”Vi har alt til den søde tand og det vi ikke har, det laver vi”.

Knas kiggede på skiltet og smilede så tilbage til Nisse Søren, der igen var i gang med at tørre snot af i ærmet, der var snart ikke et rent sted tilbage på begge ærmer.

”Hvad skal det så være for noget nulenonnekt?” spurgte Knas.

”Hnnnn… knanelnøfler” sagde Søren.

Knas smuttede ud bag ved og kom lidt efter retur med 10 Kaneltrøfler.

”Ellers andet?” spurgte han høfligt og ventede på at Søren ville svare nej og forlade butikken. Men det gjorde Søren ikke.

”Tnja… njeg nil nogså nerne nøbe nogle navrenynsnugler, nem nelsker njeg nemnig.” svarede Søren og slikkede sig om munden, han havde helt glemt at han havde snot i hele hovedet og fik det ind i munden. Knas så det og tænkte ved sig selv – føj for Søren da, men han sagde bare: ”Ja så gerne... der går lige et øjeblik,” og så gik han ud og lavede en stor portion havregrynskugler og vendte derefter tilbage til Nisse Søren der stadig stod i butikken og slikkede sig om munden.

”Var det så det hele?” spurgte Knas, han var ved at få det dårligt over at kigge på Søren der stod og slikkede sig om munden og spiste snot.

”Na da... njeg snal nogså nøbe nugatnoppe, narcinannrød og en nranseknage,” svarede Søren.

Knas gik ud i baglokalet, uden at sige noget, han var helt rød i hovedet af raseri. Han var så vred at han kom til at trykke på alle de forkerte knapper på konfektmaskinen, så den gik i stykker. ”ARGHHH... Nu er der gået Knas i maskineriet… Det skal han få betalt.. DEN... Den …”  

Knas kunne ikke være flink mere, han stormede ud til Nisse Søren der stadig stod glad og tilfreds og slikkede sig selv om munden. 

”DER ER LUKKET!” råbte Knas.

”Njamen, nvad ned mnin nulenonnekt?” spurgte Søren snøftende. 

”UUUDDD!! UDDD!!... DIN SNOTSPISER,” råbte Knas og inden Søren nåede at snøfte snot op, blev han smid ud af butikken.

Nyheder
Turistinformation i Hillerød - Sommeren 2020

23. juni 2020

Hillerød Turistinformation på Annaborg åbner forsinket i år, men fra...

Salgsstyring

16. juni 2020

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Copenhagen Business Hub til...

Corona krisen sætter turbo på virksomhedernes digitale transformation

8. juni 2020

Sparringspartnerne og C4 Videnscenter indbyder til netværksmøde...

ONLINE salgstræning

19. maj 2020

C4 Foreningen og Resultatskaber.dk inviterer til gratis ONLINE...