Besøg Nordsjællands Hemmelige Helte

Jette Salling C4 - 14. november 2013 2013-11-13T23:00:00Z 2013-11-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Den 21. november 2013 byder 3 vækstvirksomheder på et sjældent kig indenfor og fortæller om deres vej til international succes.

220x330-besoeg-nordsjaellands-hemmelige-helte

Få et sjældent kig bag kulisserne hos 3 spændende vækstvirksomheder, når Nordsjællands Hemmelige Helte byder indenfor og fortæller om deres vej til international succes. I Nordsjælland kan du møde specialisterne: Øllingegaard, Barslund og Linimatic, som giver dig nye indspark til din forretning.

 

 

 

”Mange vækstvirksomheder er ikke så kendte i offentligheden. Men det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark, og derfor vil vi gerne fejre dem,” fortæller strategi- og kommunikationschef Katrine Nygaard fra Væksthus Hovedstaden. Ud over at fejre vækstiværksætterne er formålet med dagen at inspirere andre iværksættere og tilføje viden om det at drive en virksomhed frem til vækst.

 

Selv om virksomhederne er vidt forskellige, er udfordringerne tit de samme. Vækststrategi, internationalt salg, fastholdelse af markedsposition og motivation af medarbejdere er nogle af de ting, der bliver talt om den 21. november. 

 

Dagen byder på mange forskellige versioner af historien om at vokse sig stor både i Danmark og udlandet. Lad dig inspirere af passionen, kreativiteten og energien hos erhvervslivets virkelige helte. Og få nye indspark med hjem til din forretning.

 

”Erfaringerne fra de foregående år viser, at de besøgende får et godt udbytte. Når man synes, man har travlt og alt er hårdt, og så man møder nogle, der har klaret sig gennem en hård opstart og vækst, giver det ny energi. Man bliver løftet op over sig selv,” siger Katrine Nygaard.

 

Find den Hemmelige Helt du vil besøge og tilmeld dig på: www.dehemmeligehelte.dk

 

De Hemmelige Helte er en del af Danmarks Vækst og Iværksætteruge, og det er sjette gang, at C4 Videncenter og Væksthus Hovedstadsregionen er medarrangør.

 

Fakta om De Hemmelige Helte:

  • Den 21. november er der mulighed for at komme bag kulisserne hos 20 vækstvirksomheder i hovedstadsregionen, heraf 3 i Nordsjælland.
  • Væksthus Hovedstadsregionen arrangerer De Hemmelige Helte, og de 29 kommuner i regionen er lokale medarrangører.
  • De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virksomheder i uge 47, som løber af stablen for sjette år i træk.
  • I Danmark står Erhvervs- og Vækstministeriet sammen med 35 offentlige og private organisationer bag kampagnen Danmarks Vækst & Iværksætteruge.
  • Kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week med 40.000 events i 115 lande.
    Læs mere på www.uge47.dk

 

Nyheder
Turistinformation i Hillerød - Sommeren 2020

23. juni 2020

Hillerød Turistinformation på Annaborg åbner forsinket i år, men fra...

Salgsstyring

16. juni 2020

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Copenhagen Business Hub til...

Corona krisen sætter turbo på virksomhedernes digitale transformation

8. juni 2020

Sparringspartnerne og C4 Videnscenter indbyder til netværksmøde...

ONLINE salgstræning

19. maj 2020

C4 Foreningen og Resultatskaber.dk inviterer til gratis ONLINE...