Danmarks Vækst & Iværksætteruge

Jette Salling C4 - 29. oktober 2014 2014-10-28T23:00:00Z 2014-10-24T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Få inspiration og motivation når erhvervslivets Hemmelige Helte fortæller om deres vej til en international vækstsucces. Du får spændende historier fra succesrige virksomheder som Hansens IS, WiseCon og MS Museet for Søfart.   Selv om virksomhederne er vidt forskellige,...

Få inspiration og motivation når erhvervslivets Hemmelige Helte fortæller om deres vej til en international vækstsucces. Du får spændende historier fra succesrige virksomheder som Hansens IS, WiseCon og MS Museet for Søfart.

 

Selv om virksomhederne er vidt forskellige, er udfordringerne tit de samme, når det handler om vækst. Vækststrategi, internationalt salg, fastholdelse af markedsposition og motivation af medarbejdere er nogle af de ting, der bliver talt om den 20. november 2014.

 

Dagen byder på mange forskellige versioner af historien om at vokse sig stor både i Danmark og udlandet. Lad dig inspirere af passionen, kreativiteten og energien hos erhvervslivets virkelige helte. Og få nye indspark med hjem til din forretning.

 

Find den Hemmelige Helt du vil besøge her

 

De Hemmelige Helte er en del af Danmarks Vækst og Iværksætteruge, og det er syvende gang at regionens kommune og Væksthus Hovedstadsregionen er medarrangør.

 

Fakta om de hemmelige Helte

  • Dansk erhvervsliv består primært af små og mellemstore virksomheder, og det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark - der er erhvervslivets hemmelige helte og vi mener, at de fortjener en fejring.

  • De Hemmelige Helte er en fejring af vækstvirksomhederne og vækstkulturen.

  • Væksthus Hovedstdasregionen arrangerer De Hemmelige Helte, og de 29 kommuner i regionen er medarrangør.

  • De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virkosmheder i uge 47, som løber af stablen for syvende år i træk.

  • I Danmark står Erhvervs- og Vækstministeriet samman med 35 offentlige og private organisationer bag kampagnen Danmarks Vækst & Iværksætteruge.

  • Kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week med 40.000 events i 115 lande.

 

Læs mere på www.uge47.dk

Nyheder
Corona hotline

26. marts 2020

Har du brug for vejledning på din virksomheds specifikke...

7 tips til (fortsat) at genere indtægter

24. marts 2020

Oplever du også, at Corona/COVID-19 påvirker dig og din forretning?...

Information fra C4

12. marts 2020

C4 Videncenter holder åbent som normalt, der bliver taget telefoner,...

Outsourcing - Vil du have mere tid til at skabe værdi i din virksomhed?

10. marts 2020

PwC og C4 Foreningen inviterer til konference torsdag den 19. marts...