Danmarks Vækst & Iværksætteruge

Jette Salling C4 - 29. oktober 2014 2014-10-28T23:00:00Z 2014-10-24T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Få inspiration og motivation når erhvervslivets Hemmelige Helte fortæller om deres vej til en international vækstsucces. Du får spændende historier fra succesrige virksomheder som Hansens IS, WiseCon og MS Museet for Søfart.   Selv om virksomhederne er vidt forskellige,...

Få inspiration og motivation når erhvervslivets Hemmelige Helte fortæller om deres vej til en international vækstsucces. Du får spændende historier fra succesrige virksomheder som Hansens IS, WiseCon og MS Museet for Søfart.

 

Selv om virksomhederne er vidt forskellige, er udfordringerne tit de samme, når det handler om vækst. Vækststrategi, internationalt salg, fastholdelse af markedsposition og motivation af medarbejdere er nogle af de ting, der bliver talt om den 20. november 2014.

 

Dagen byder på mange forskellige versioner af historien om at vokse sig stor både i Danmark og udlandet. Lad dig inspirere af passionen, kreativiteten og energien hos erhvervslivets virkelige helte. Og få nye indspark med hjem til din forretning.

 

Find den Hemmelige Helt du vil besøge her

 

De Hemmelige Helte er en del af Danmarks Vækst og Iværksætteruge, og det er syvende gang at regionens kommune og Væksthus Hovedstadsregionen er medarrangør.

 

Fakta om de hemmelige Helte

  • Dansk erhvervsliv består primært af små og mellemstore virksomheder, og det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark - der er erhvervslivets hemmelige helte og vi mener, at de fortjener en fejring.

  • De Hemmelige Helte er en fejring af vækstvirksomhederne og vækstkulturen.

  • Væksthus Hovedstdasregionen arrangerer De Hemmelige Helte, og de 29 kommuner i regionen er medarrangør.

  • De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virkosmheder i uge 47, som løber af stablen for syvende år i træk.

  • I Danmark står Erhvervs- og Vækstministeriet samman med 35 offentlige og private organisationer bag kampagnen Danmarks Vækst & Iværksætteruge.

  • Kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week med 40.000 events i 115 lande.

 

Læs mere på www.uge47.dk

Nyheder
Xtreme Mandehørm - En alternativ firmaskovtur for "drenge"

11. september 2019

Årets mest beskidte firmaskovtur for ”drengerøve” foregår lørdag den...

Danish Industry Days at ESS

6. september 2019

Besøg European Spallation Souce (ESS) den 23. og 24. september 2019,...

Lær at sælge med LinkedIn - på kun to timer!

3. september 2019

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med LinkedInsider til...

Ode to the moon

30. august 2019

Det bliver en hyldest til høstmånen, når kinesiske akrobater og...