Få styr på persondataforordningen

Jette Salling C4 - 14. marts 2018 2018-03-13T23:00:00Z 2018-03-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Workshop fredag den 13. april 2018 kl. 8:30 - 11:30, hvor du får et overblik over principperne i persondatafordningen og praktiske øvelser.

Opfyld lovgivningen om persondataforordningen gennem praktisk workshop

Fra den 25. maj 2018 får den nye persondataforordning virkning, og på samme tidspunkt træder en ny databeskyttelseslov i kraft i stedet for den nuværende persondatalov.

Alle virksomheder, der registrerer og udveksler data om deres kunder og ansatte mv. er omfattet af de nye regler.

 

Få overblik over principperne i persondataforordningen.

Workshoppen er en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor I får mulighed for at sætte jeres egen virksomhed i fokus. I får mulighed for at arbejde med egne dokumenter og den dokumentation sam I skal udarbejde for at opfylde persondataforordningens krav.

 

Pris

Gratis for medlemmer af C4 Foreningen og Hillerød Shopping.

Pris for ikke medlemmer er 895,- kr. ex moms

 

Tilmelding

Til Jette Salling - senest den 9. april 2018

 

Se yderligere oplysninger her

Nyheder
Den første medarbejder

14. august 2018

At ansætte den første medarbejder er en kæmpe beslutning -...

Regn den ud - tag temperaturen på virksomhedens økonomi

17. juli 2018

Din virksomheds nøgletal er nogle af de vigtigste redskaber til at få...

FrivilligBørsen 2018

25. juni 2018

Start nye samarbejder og netværk på FrivilligBørsen...

Sankt Hans på Posen 2018

18. juni 2018

Tag hele familien og vennerne med til en festlig Sankt Hans på Posen...