Få styr på persondataforordningen

Jette Salling C4 - 14. marts 2018 2018-03-13T23:00:00Z 2018-03-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Workshop fredag den 13. april 2018 kl. 8:30 - 11:30, hvor du får et overblik over principperne i persondatafordningen og praktiske øvelser.

Opfyld lovgivningen om persondataforordningen gennem praktisk workshop

Fra den 25. maj 2018 får den nye persondataforordning virkning, og på samme tidspunkt træder en ny databeskyttelseslov i kraft i stedet for den nuværende persondatalov.

Alle virksomheder, der registrerer og udveksler data om deres kunder og ansatte mv. er omfattet af de nye regler.

 

Få overblik over principperne i persondataforordningen.

Workshoppen er en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor I får mulighed for at sætte jeres egen virksomhed i fokus. I får mulighed for at arbejde med egne dokumenter og den dokumentation sam I skal udarbejde for at opfylde persondataforordningens krav.

 

Pris

Gratis for medlemmer af C4 Foreningen og Hillerød Shopping.

Pris for ikke medlemmer er 895,- kr. ex moms

 

Tilmelding

Til Jette Salling - senest den 9. april 2018

 

Se yderligere oplysninger her

Nyheder
Tid til økonomitjek?

14. maj 2019

Få et professionelt og uvildigt økonomi- og finansieringstjek til din...

Danmark for Målene i Hillerød 2019

7. maj 2019

Mød Jesper Skibby på Torvet i Hillerød. Den tidligere cykelrytter...

E-sport en guldgruppe for erhvervslivet

2. maj 2019

I samarbejde med Hillerød Events inviterer C4 Foreningen til...

Digitalisering og udvikling af din forretning

26. april 2019

I samarbejde med Teknologisk Institut inviterer C4 Foreningen til...