Få styr på persondataforordningen

Jette Salling C4 - 14. marts 2018 2018-03-13T23:00:00Z 2018-03-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Workshop fredag den 13. april 2018 kl. 8:30 - 11:30, hvor du får et overblik over principperne i persondatafordningen og praktiske øvelser.

Opfyld lovgivningen om persondataforordningen gennem praktisk workshop

Fra den 25. maj 2018 får den nye persondataforordning virkning, og på samme tidspunkt træder en ny databeskyttelseslov i kraft i stedet for den nuværende persondatalov.

Alle virksomheder, der registrerer og udveksler data om deres kunder og ansatte mv. er omfattet af de nye regler.

 

Få overblik over principperne i persondataforordningen.

Workshoppen er en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor I får mulighed for at sætte jeres egen virksomhed i fokus. I får mulighed for at arbejde med egne dokumenter og den dokumentation sam I skal udarbejde for at opfylde persondataforordningens krav.

 

Pris

Gratis for medlemmer af C4 Foreningen og Hillerød Shopping.

Pris for ikke medlemmer er 895,- kr. ex moms

 

Tilmelding

Til Jette Salling - senest den 9. april 2018

 

Se yderligere oplysninger her

Nyheder
Virksomhedsmøde hos Symbiose Hillerød

18. september 2019

Kom og hør om de forretningsmæssige muligheder, der er ved at arbejde...

Xtreme Mandehørm - En alternativ firmaskovtur for "drenge"

11. september 2019

Årets mest beskidte firmaskovtur for ”drengerøve” foregår lørdag den...

Danish Industry Days at ESS

6. september 2019

Besøg European Spallation Souce (ESS) den 23. og 24. september 2019,...

Lær at sælge med LinkedIn - på kun to timer!

3. september 2019

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med LinkedInsider til...