IT-sikkerhed i produktionsmiljøer

Jette Salling C4 - 20. august 2018 2018-08-19T22:00:00Z 2018-08-20T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Workshop onsdag den 12. september 2018 kl. 14:30 - 17:30 i C4 Videncenter.

Alle virksomheder producerer og opsamler data, men hvordan opbevarer og beskytter du dine data? Og hvordan sikrer du, at du ikke kommer i konflikt med persondatalovgivningen?
Hør om hvilke krav et komplekst produktionsmiljø, hvor software, maskiner og mennesker mødes, stiller til sikkerheden i din virksomhed, og hvordan du kan identificere potentielle risici og stoppe hullerne. Få nye vaner, når vi sætter fokus på, hvordan hackere udnytter den menneskelige faktor til at angribe virksomheder. Det er et spændende og højaktuelt emne, hvor der også kommer et smil på læben.

 

Program:

 

Kl. 14.30: Registrering, kaffe og networking

 

Kl. 15.00-15.45: Aktuelle trends inden for IT-kriminalitet samt simple, men effektive råd til forebyggelse v. Kim H. Rasmussen, Rigspolitiet, NC3 -Nationalt Cyber Crime Center
Mange danske virksomheder oplever løbende trusler fra IT-kriminelle, der kan afpresse eller nedlægge den digitale del af virksomheden helt eller delvist med forholdsvis små midler. Små – og mellemstore virksomheder er ofte nødt til at klare sig selv, hvis virksomheden rammes af eksempelvis industrispionage eller afpresning via ransom-ware. Kim fortæller om det aktuelle trusselsniveau, de forskellige typer af trusler, samt giver konkrete, proaktive forslag til, hvordan man kan optimere sit sikkerhedsniveau som SMV.

 

Kl. 15.45-16.30: IT-sikkerhed, privatlivsbeskyttelse og persondataforordningen v. Berit Naomi Skjernaa, Alexandra Instituttet
De senere år har været et stigende fokus på IT-sikkerhed. Med indførelsen af EU’s persondataforordning er det ikke længere kun et spørgsmål om at beskytte virksomhedens interesser, men også om at beskytte de persondata, virksomheden anvender og tænke beskyttelse af individet ind i brug og håndtering af data. Berit viser, hvor galt det kan gå, hvilke tiltag du skal overveje for at beskytte dig og også, hvordan du indtænker sikkerhed og privatlivsbeskyttelse allerede i et projekts opstartsfase.

 

Kl. 16.30-17.15: Trusselsbilledet og Social Engineering v. Anja Kivac, DBI – Brand og Sikring
Mulighederne for svindel, spionage og angreb mod virksomheder er steget betragteligt i takt med den teknologiske udvikling. Ofte udnytter angriberne den menneskelige faktor og vores vanetænkning gennem brug af forskellige teknikker, kaldet ”Social Engineering”. Anja giver eksempler på, hvordan angriberne forsøger at ramme virksomhederne – og hvordan du kan beskytte dig!

 

Kl. 17.15-17.30: Afsluttende spørgsmål

Deltagelse er gratis, men et no-show fee på 500 kr. vil blive opkrævet ved udeblivelse uden afbud.

 

Har du spørgsmål til programmet, er du velkommen til at kontakte Sofie på

 

Tilmeldingsfrist 5. september 2018

Du kan tilmelde dig her

Nyheder
SMV:Digital - Ny pulje åbner for ansøgninger snart

8. april 2021

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og...

Få 25.000 kr. til nye kompetencer

25. marts 2021

Er du iværksætter, og har du brug for ny viden til at udvikle...

EU-støtte til virksomheder

11. marts 2021

Greater Copenhagen EU Office afholder et gratis webinar for...

Finansiering: Bank eller investor?

8. marts 2021

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Copenhagen Business Hub til...