Ta' til Nepal og udforsk nye forretningsmuligheder

Jette Salling C4 - 13. januar 2014 2014-01-12T23:00:00Z 2014-01-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Første uge af marts gennemfører Håndværksrådet i samarbejde med den danske ambassade i Kathmandu en delegationsrejse til Nepal med fokus på kunsthåndværk, turisme, landbrug & fødevarer og IT.

BRIKlandene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina) har længe været de marekder, hvor man har oplevet de største værksrater på verdensplan. Denne vækst ser nu ud til at bremse op, og der er derfor behov for at undersøge nye vækstmarkeder. Nepal er et af de nye interessante vækstmarekder blandt andet på grund af flere år med positive vækstrater; voksende lokal efterspørgsel; strategisk placering i forhold til øvrige asiatiske eksportmarkeder; lave lønomkostninger; unikke produkter og attraktive politikker for tiltrækning af udenlandske investeringer.

 

Håndværksrådet arrangerer derfor en delegationsrejse til Nepal i samarbejde med den lokale ambassade og Danida. Delegationen skal give danske virksomheder en unik mulighed for at undersøge mulighederne for at udvikle partnerskaber med lokale virksomheder. Alle virksomheder får et skræddersyet program, der skal opfylde virksomhedens ønsker og krav til lokale partnere.

 

Særlige fokusområder for delegationen er kunsthåndværk, turisme, IT samt landbrug & fødevarer. Sektorerne indeholder alle stort potentiale og forretningsmuliheder for danske virksomheder, og ambassaden har identificeret potentielle partnere i alle sektorer med et solidt forretningspotentiale, som ønsker at møde danske virksomheder med henblik på fælles forretningsudvikling.

 

Delegationen har afrejsedato lørdag den 1. marts 2014 med hjemkomst fredag den 7. marts 2014. Prisen for deltagelse vil være 5.000,- kr./pers., da Danida yder tilskud på 15.000,- kr. til dækning af diverse rejseudgifter af den samlede pris på ca. 20.000,- kr. Deadline for tilmelding er fredag den 24. januar 2014.

 

For yderligere information om lokale virksomheder, sektormulighederne og turen i øvrigt klik her eller kontakt chefkonsulent Tine Bork på eller tlf. 21 45 48 02.

 

Se invitationen her

Se delegations programmet her

 

Nyheder
C4 har fået 50 nye medlemmer i 2018

12. november 2018

C4 Foreningen oplever stadig stigende tilslutning. Flere og flere...

Grøn vækst via grønne forretningsmodeller

7. november 2018

Har din virksomhed ambitioner om at tjene penge på den igangværende...

Finansiering

30. oktober 2018

C4 Foreningen og HIP Iværksætterhuset inviterer til workshop torsdag...

Sæt prisen rigtigt

24. oktober 2018

C4 Foreningen og HIP Iværksætterhuset inviterer til workshop torsdag...