Velkomst til nye virksomheder

Tommy Engedal Kronborg C4 - 24. april 2012 2012-04-23T22:00:00Z 2012-06-04T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

INFORMATIONSMØDE FOR NYE VIRKSOMHEDER I HILLERØD KOMMUNE    Hillerød er en udviklingskommune og et godt afsæt for at drive og udvikle erhvervsvirksomhed uanset branche og størrelse.Vi har et rigt handels- og kulturliv, som tiltrækker handlende fra hele Nordsjælland. Vi...

INFORMATIONSMØDE FOR NYE VIRKSOMHEDER I HILLERØD KOMMUNE

  

Hillerød er en udviklingskommune og et godt afsæt for at drive og udvikle erhvervsvirksomhed uanset branche og størrelse.Vi har et rigt handels- og kulturliv, som tiltrækker handlende fra hele Nordsjælland. Vi værner om købstadsmiljøet i Hillerøds bykerne og arbejder på at kunne tilbyde endnu flere oplevelser, der tiltrækker et bredt publikum. En udvikling, som vi skaber sammen med handels- og erhvervslivet i Hillerød Kommune. 

 

Vi arbejder hele tiden på at styrke vores erhvervsmæssige position og service ved at tiltrække flere virksomheder til kommunen. Det gør vi fx sammen med erhvervslivet på stedet, gennem C4 Videncenter, Væksthus Hovedstadsregionen, erhverv.net og C4 Foreningen. Disse organisationer kan du tage en snak med på vort Velkomstmøde d 10. maj 2012. 

 

Du vil opleve, at der er en række klare fordele ved at vælge Hillerød som ny placering for din virksomhed. Vi har en god infrastruktur, som gør det nemt at komme til Hillerød uanset transportform. Veje og baner fra hele Nordsjælland mødes og udgår til København og omegn. God infrastruktur er vigtig, når du skal fastholde eller tiltrække medarbejdere. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre infrastrukturen.

 

Her finder du vores Velkomstbrochure hvor vi har samlet alle de oplysninger du har behov for som ny virksomhed i Hillerød Kommune.

 

Det vil glæde os at se dig til vores Velkomstmøde for nye virksomheder. Mødet finder sted i C4 Videncenter, Krakasvej 17 i Hillerød, torsdag d. 10. maj kl. 18.30 – 20. Du bedes tilmelde dig til Jette Salling af hensyn til forplejningen. 


Vi giver en sandwich og en sodavand.


For flere oplysninger kontakt konsulent Tommy E. Kronborg på tlf: 45271006 eller 30930909.   

Nyheder
Turistinformation i Hillerød - Sommeren 2020

23. juni 2020

Hillerød Turistinformation på Annaborg åbner forsinket i år, men fra...

Salgsstyring

16. juni 2020

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Copenhagen Business Hub til...

Corona krisen sætter turbo på virksomhedernes digitale transformation

8. juni 2020

Sparringspartnerne og C4 Videnscenter indbyder til netværksmøde...

ONLINE salgstræning

19. maj 2020

C4 Foreningen og Resultatskaber.dk inviterer til gratis ONLINE...