DET ER BLEVET NEMMERE AT VÆRE IVÆRKSÆTTER I HILLERØD

HIP Iværksætterhuset gør det nemt for alle, der vil starte en virksomhed eller lige er gået i gang. Vi har samlet viden, events og sparring om alt det, der er vigtigt at vide fra start. hipih.dk er en fælles platform for Iværksætterhuset og HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram, som gennem flere år har hjulpet nye iværksættere - nu har forenet kræfterne og gjort det nemmere for jer.

 

Læs mere om HIP Iværksætterhuset her

Kontakt Hillerøds iværksætterkonsulent her

 

 

IVÆRKSÆTTERINTRO

Er det første gang, du starter egen virksomhed? Iværksætterintro er en all-round intro til livet som selvstændig.

 

Iværksætterintro er specielt rettet mod dig, der har brug for en all-round intro til livet som selvstændig. På tre timer kommer vi rundt om, hvordan du går fra god idé til god forretningsidé. Og du får masser af viden med hjem om forsikringer, virkosmhedsformer, skat og moms. Du bliver ikke verdensmester, men du får et godt overblik.

 

Se mere her

 

 

SPEEDRÅDGIVNING

Konkrete svar på konkrete spørgsmål. Få gratis speedrådgivning, når bl.a. advokat, revisor og webkonsulent sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Speedrådgiving er for dig, der har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om opstart og drift af din virksomhed. Du kan >>speed-date<< erfarne specialister inden for eksempelvis skatteforhold, web, forretningsudvikling, jura og markedsføring. Alt sammen helt gratis, naturligvis.

 

Se mere her

 

 

1:1 SPARRING

Du har idéen og lysten til at starte egen virksomhed. Vi har erfarne iværksætterkonsulenter, der brænder for at hjælpe dig godt i gang.

 

1:1 sparring er induvidueller møder for dig, der overvejer at starte virksomhed eller lige er kommet i gang. Møderne er gratis, og du får sparring af en erfaren konsulent på lige netop fin forretning og dine udfordringer.

 

Se mere her

 

 

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Nyd godt af vores erfaring med nye virksomheder. Vi sammensætter gerne et helt >>kom-i-gang<< forløb med udgangspunkt i netop dine behov-

 

Vil du have max udbytte af vores forskellige tilbud, så lad os sammensætte en skræddersyet pakke af workshops, værktøjer og sparring, der matcher lige netop dig og din virksomhed. Vi har stor erfaring med hvad forskellige virksomheder har mest brug for i opstarten. Har du lyst, kan du også få en personlig test, der gør dig klogere på dig selv som virksomhedsstarter.

 

Se her, hvad Iværksætterhuset kan gøre for dig.