24. september 2020 17:00 - 20:00 Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven

Sted

Hillerød Forsyning

Solrødgårds Alle 6 , 3400 Hillerød

Arrangør

IDA og Symbiose Hillerød

Ved grønne industrisymbioser gør virksomheden ikke kun miljøet en tjeneste. Det kan også være en rigtig god forretning og styrke virksomhedens konkurrenceevne og bundlinje.

 

- I Symbiose Hillerød ser vi en række fælles udfordringer og muligheder i forhold til f.eks. byggeri/udvidelser, infrastruktur, forsyningssikkerhed, vand- og energiforbrug, klimasikring og ikke mindst adgang til kvalificerede medarbejdere. Derfor har vi sat os sammen for at arbejde med konkrete løsninger og aktiviteter indenfor teknik, sociale forhold samt miljø og natur, siger direktør Søren Støvring fra Hillerød forsyning .

 

Den grønne symbiose er et kommercielt samarbejde mellem en række virksomheder, hvor overskydende ressourcer i form af restfraktioner som materialer (affald), vand eller energi fra (mindst) en virksomhed indgår som ressource hos (mindst) en anden virksomhed.

 

I Hillerød symbiose indgår foruden Hillerød Forsyning bl.a. virksomhederne Novo Nordisk og Fuji Film, der med deres lægemiddelproduktion har helt specielle spildprodukter at kunne byde på samt Hillerød Hospital.

 

Direktør Søren Støvring vil give en bred orientering om hele symbioseprojektet fra da tanken opstod og til hvor langt man er nået i dag – og om, hvad der arbejdes med for at opnå endnu større gevinster for eksisterende og kommende partnere. Og der vil blive rig lejlighed til at få sin nysgerrighed stillet med hensyn til både det ene og det andet omkring symbioseprojekter og om det at være rollemodel for andre kommuner både i Danmark og i udlandet.

 

Arrangementet afsluttes med rundvisning på Danmarks eneste overdækkede rensningsanlæg.

 

Se yderligere oplysninger og tilmeld dig her

Kalender
Karismatisk kommunikation og ledelse

17. september 2020

Power Pitching Torsdag den 17. september 2020 kl. 8.30 -...

C4 Netværket

30. september 2020

Hvad kan netværket hjælpe dig med i din udvikling af din...

Digital markedsføring

30. september 2020

Få et indblik i online markedsføring og hvad det kan...

Få styr på din cybersikkerhed

30. september 2020

Cybersikkerhed, hackerangreb, ransomware, cybercrime og phising...

Pitch & feedback: Optimer din pitch

2. oktober 2020

En fantastisk mulighed for at få feedback på din pitch,...