C4s første lejer

Frederik Frost C4 - 19. august 2018 2018-08-18T22:00:00Z 2018-08-21T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Markersens Madkunst med Susanne Markersen er det levende bevis på, hvordan en lille virksomhed kan vokse sig stor med de rette ”ingredienser”.   Susanne Markersen var den første lejer, der indtog køkkenet i C4 Videncenter. Det var i februar 2006 og derefter tog virksomheden...

220x330-180819-c4s-foerste-lejer

Markersens Madkunst med Susanne Markersen er det levende bevis på, hvordan en lille virksomhed kan vokse sig stor med de rette ”ingredienser”.

 

Susanne Markersen var den første lejer, der indtog køkkenet i C4 Videncenter. Det var i februar 2006 og derefter tog virksomheden Markersens Madkunst ellers fart.

 

I 2006 var Markersens Madkunst med Susanne i spidsen den første til at modtage C4 Videnspris allerede samme år som virksomheden flyttede ind. Prisen er et bevis på den effektive iværksætters gåpåmod og drive, der skulle præge de næste mange år og stadig den dag i dag er et særligt kendetegn ved Susanne. 

 

Hverdagen i C4 Videncenter

Det var en hård start i C4 Videncenter, hvor Susanne formåede at bygge sin forretning op på trods af en stram husleje og et køkken, der hurtigt blev alt for småt til de mange bestillinger, der dagligt skulle varetages.

 

Markersens Madkunst startede som sagt op i februar, og der var generalforsamling allerede et par måneder efter, hvor det var en oplagt mulighed for at præsentere det lækre udvalg og Susannes tryllerier i køkkenet. Det blev starten på en fast kundegruppe, der den dag i dag stadig nyder godt af Susannes mange kulinariske anretninger.

 

Frokostordninger, arrangementer og kurser blev hurtigt en del af hverdagen i det travle køkken. På en almindelig dag leverede det lille C4 køkken mad til 500-600 kuverter, så det var en stor udfordring at få plads til det hele og det voksende personale ligeså.

 

I 2009 købte Susanne derfor garagen på Falkevej 3, som hun renoverede til det eksklusive køkken, det er i dag. Det gav mere plads og bedre arbejdsvilkår for hendes selv og hendes medarbejdere.

 

Markersens mad leverer lækkert mad til store dele af Sjælland, lige fra Hundested til Roskilde og Greve. Der er rigtig mange glade kunder, og foruden de mange frokostordninger til virksomhederne, er der mindst 1 reception om ugen.

 

Årstiden afspejler menuerne

Hos Susanne bliver maden altid præsenteret på flotteste vis og som navnet antyder er det tit et helt kunstværk, der bliver serveret. ”Man spiser først med øjnene, så med næsen og så med munden” siger Susanne med et glimt i øjet.

 

Selskabsmenuerne udskiftes hvert kvartal, så retterne matcher til årstiden, både med råvarer og farver. ”Vi prøver at lade os inspirere af naturen i forhold til årstiden med fx friskgrønne saftige farver”.

 

I Susannes køkken sker der altid noget. Kurser og teambuilding er blevet en del af det efterhånden store repertoire. Bankfolk, revisorer, håndværkere og madklubber for at nævne nogle få, har været forbi til en anderledes oplevelse med kollegaerne. Sammen kan man nemlig få lov til at kreere lækker mad, og rollerne bliver måske byttet om, når kokkehuerne kommer på i forhold til dagligdagen på arbejdspladsen. Eventet starter ud med god champagne mens opskrifterne gennemgås, Susanne og hendes medarbejdere hjælper til undervejs, og til slut dækkes der bord og den hjemmelavet mad nydes

Susanne er så stolt af det arbejde hun laver, og tilbagemeldingerne fra kunderne er det, der gør det ekstra meget værd at gå på arbejde.

 

”Jeg er så stolt” siger Susanne og tænker tilbage på, hvordan hun selv har arbejdet sig op fra ingenting og nu har et sundt og velrenommeret firma.

 

Selvom Susanne ligger størstedelen af ugens timer i køkkenet på Falkevej, så har hun også gang i mange projekter i det private. Hun er bl.a. domsmand ved Helsingør ret, er dygtig korsanger i 2 kor og distriktspræsident i kvindenetværket Inner wheel, Nordsjælland.  

 

I C4 Videncenter er vi stolte af at have lagt hus til den spæde start for Markersens madkunst og nyder at følge alle de virksomheder, der har været forbi os i Hillerød og vi ser frem til at følge og støtte Markersens Madkunst i fremtiden.

Nyheder
Robotteknologi og kunstig intelligens

14. oktober 2021

C4 Foreningen og RoboInsights inviterer til gå-hjem-møde torsdag den...

Sæt aftryk på erhvervspolitikken i Hillerød

8. oktober 2021

Dansk Erhverv og Sydbank inviterer til erhvervsevent tirsdag den 26....

Tænk om din virksomhed kunne få støtte til omstilling...

23. september 2021

Omstillingspuljen åbner igen med 178 mio. kr. til omstilling i...

Dialogudstilling af Niels Macholm & Kristian Devantier

14. september 2021

Fernisering onsdag den 22. september 2021 kl. 14.00 - 16.00 i C4...