C4 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Jette Salling C4 - 19. december 2019 2019-12-18T23:00:00Z 2019-12-19T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

2019 blev et godt år for fællesskabet i C4. C4 Foreningen kunne byde velkommen til 35 nye medlemmer, og med 30 arrangementer for i snit 29 deltagere pr. gang har vi oplevet øget interesse for erhvervslivets vilkår i Hillerød.Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden er det...

2019 blev et godt år for fællesskabet i C4. C4 Foreningen kunne byde velkommen til 35 nye medlemmer, og med 30 arrangementer for i snit 29 deltagere pr. gang har vi oplevet øget interesse for erhvervslivets vilkår i Hillerød.

Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden er det nye navn for Iværksætterhuset og Væksthuset, og for Hillerød har det stor værdi, at den fornyede organisation opererer fra C4 Videncenter. Her er det muligt for alle virksomheder uanset størrelse at få netop den rådgivning, de har behov for.

C4 ser også en opgave i at skabe en god og konstruktiv dialog mellem erhvervslivet og Hillerød Kommune, og vi oplever, at vi har et frugtbart miljø, der understøtter vækst hos både større og mindre virksomheder.

Hillerød ByForum arbejder på tredje år for at styrke udviklingen i bymidten og markedsføringen af Hillerød. Med Hillerød ByForum har vi flere ressourcer til at skabe liv i byen, og 2019 blev et år, hvor vi afholdt flere arrangementer i bymidten end nogensinde før. ”Danmark for målene” satte fokus på FN’s klimamål, og 14 koncerter på Torvet og på Posen fra forår til efterår gjorde Hillerød endnu mere hyggelig. Endelig arrangerede vi Slotssø Byfest i samarbejde med Hillerød Events, det blev tre festlige dage med varieret underholdning og Danmarks Smukkeste Travaljestævne, der satte rekord med 13 deltagende hold. Årets vinder blev (igen) Crossfit Hillerød, der vandt over HHM A/S i finalen.

Nu er det jul igen, og i år har Den Levende Julekalender ved Mastodonterne indspillet 24 sjove videoer til Hillerød.nu’s julekalender. Så hvis der ikke bliver tid til at opleve nissernes daglige optræden ved Julemøllen, er det muligt at få julestemning på Hillerød.nu.

Vi begynder det nye år med nytårskur tirsdag den 14. januar 2020.
 

C4 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Nyheder
Kickstart din virksomheds grønne omstilling

22. september 2020

5 nemme skridt til en grønnere virksomhed - Få 5 konkrete idéer til,...

Nyt om COVID-19 i Hillerød

11. september 2020

Hillerød Kommune er desværre blevet rød zone, hvilket betyder, at...

Karismatisk kommunikation og ledelse

8. september 2020

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med IDA til 3 workshops om...

Udvikling eller afvikling - med tanken på fremtiden

31. august 2020

Hvad betyder tanker for din virksomheds fremtid? ALT. C4 Foreningen...