C4 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Jette Salling C4 - 19. december 2019 2019-12-18T23:00:00Z 2019-12-19T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

2019 blev et godt år for fællesskabet i C4. C4 Foreningen kunne byde velkommen til 35 nye medlemmer, og med 30 arrangementer for i snit 29 deltagere pr. gang har vi oplevet øget interesse for erhvervslivets vilkår i Hillerød.Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden er det...

2019 blev et godt år for fællesskabet i C4. C4 Foreningen kunne byde velkommen til 35 nye medlemmer, og med 30 arrangementer for i snit 29 deltagere pr. gang har vi oplevet øget interesse for erhvervslivets vilkår i Hillerød.

Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden er det nye navn for Iværksætterhuset og Væksthuset, og for Hillerød har det stor værdi, at den fornyede organisation opererer fra C4 Videncenter. Her er det muligt for alle virksomheder uanset størrelse at få netop den rådgivning, de har behov for.

C4 ser også en opgave i at skabe en god og konstruktiv dialog mellem erhvervslivet og Hillerød Kommune, og vi oplever, at vi har et frugtbart miljø, der understøtter vækst hos både større og mindre virksomheder.

Hillerød ByForum arbejder på tredje år for at styrke udviklingen i bymidten og markedsføringen af Hillerød. Med Hillerød ByForum har vi flere ressourcer til at skabe liv i byen, og 2019 blev et år, hvor vi afholdt flere arrangementer i bymidten end nogensinde før. ”Danmark for målene” satte fokus på FN’s klimamål, og 14 koncerter på Torvet og på Posen fra forår til efterår gjorde Hillerød endnu mere hyggelig. Endelig arrangerede vi Slotssø Byfest i samarbejde med Hillerød Events, det blev tre festlige dage med varieret underholdning og Danmarks Smukkeste Travaljestævne, der satte rekord med 13 deltagende hold. Årets vinder blev (igen) Crossfit Hillerød, der vandt over HHM A/S i finalen.

Nu er det jul igen, og i år har Den Levende Julekalender ved Mastodonterne indspillet 24 sjove videoer til Hillerød.nu’s julekalender. Så hvis der ikke bliver tid til at opleve nissernes daglige optræden ved Julemøllen, er det muligt at få julestemning på Hillerød.nu.

Vi begynder det nye år med nytårskur tirsdag den 14. januar 2020.
 

C4 ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Nyheder
Corona hotline

26. marts 2020

Har du brug for vejledning på din virksomheds specifikke...

7 tips til (fortsat) at genere indtægter

24. marts 2020

Oplever du også, at Corona/COVID-19 påvirker dig og din forretning?...

Information fra C4

12. marts 2020

C4 Videncenter holder åbent som normalt, der bliver taget telefoner,...

Outsourcing - Vil du have mere tid til at skabe værdi i din virksomhed?

10. marts 2020

PwC og C4 Foreningen inviterer til konference torsdag den 19. marts...