EU-støtte til virksomheder

Jette Salling C4 - 11. marts 2021 2021-03-10T23:00:00Z 2021-03-11T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Greater Copenhagen EU Office afholder et gratis webinar for virksomheder i hele Østdanmark mandag den 22. marts, kl. 13:00-14:30.

Webinaret vil give deltagerne et overblik over de mest virksomhedsrelevante støttemuligheder i EU’s nye programmer. C4 opfordrer alle medlemmer, der kan have interesse i at høre mere om støttemulighederne, til at tilmelde sig det gratis webinar. Du kan læse mere om Greater Copenhagen EU Office nederst i mailen og med link til deres ydelser, og hvad de kan hjælpe med.

 

Få overblik over dine muligheder i EU’s nye støtteprogrammer.
Hør fra en virksomhed om deres erfaringer med at søge. Find ud af, hvordan du kommer i gang med en konkurrencedygtig ansøgning med gratis hjælp fra Greater Copenhagen EU Office.

 

Vi præsenterer dig for de mange forskellige muligheder for støtte – både de brede, som er relevante for alle virksomheder med stærkt innovative teknologier og forretningsmodeller under udvikling eller skalering – og de områdespecifikke, som er relevante for virksomheder, der fx fokuserer på ”grønne” løsninger, digitalisering eller sundhed.

 

I vil blandt andet høre fra en virksomhed, som har fået EU-finansiering, og fortælle jer, om hvordan I selv kan få hjælp til at opnå EU-støtte igennem vores virksomhedsservice CopenVirk, der er et samarbejde mellem os på GCPHEU og private konsulenter.

 

Tilmeld dig webinaret her

 

Greater Copenhagen EU Office er en offentlig organisation, der ganske gratis matcher virksomheders produktudviklingsideer til det rette EU-program. Deres gratis service inkluderer også vejledning fra private konsulenter, som de betaler for at konkretisere virksomhedens projekt og validere EU-støttechancerne. Siden opstart i 2015 har de hjulpet mere end 100 virksomheder med at opnå over 375 mio. kr. i EU-støtte. Se mere om deres service her.

Nyheder
Robotteknologi og kunstig intelligens

14. oktober 2021

C4 Foreningen og RoboInsights inviterer til gå-hjem-møde torsdag den...

Sæt aftryk på erhvervspolitikken i Hillerød

8. oktober 2021

Dansk Erhverv og Sydbank inviterer til erhvervsevent tirsdag den 26....

Tænk om din virksomhed kunne få støtte til omstilling...

23. september 2021

Omstillingspuljen åbner igen med 178 mio. kr. til omstilling i...

Dialogudstilling af Niels Macholm & Kristian Devantier

14. september 2021

Fernisering onsdag den 22. september 2021 kl. 14.00 - 16.00 i C4...