Få styr på persondataforordningen

Jette Salling C4 - 14. marts 2018 2018-03-13T23:00:00Z 2018-03-14T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Workshop fredag den 13. april 2018 kl. 8:30 - 11:30, hvor du får et overblik over principperne i persondatafordningen og praktiske øvelser.

Opfyld lovgivningen om persondataforordningen gennem praktisk workshop

Fra den 25. maj 2018 får den nye persondataforordning virkning, og på samme tidspunkt træder en ny databeskyttelseslov i kraft i stedet for den nuværende persondatalov.

Alle virksomheder, der registrerer og udveksler data om deres kunder og ansatte mv. er omfattet af de nye regler.

 

Få overblik over principperne i persondataforordningen.

Workshoppen er en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor I får mulighed for at sætte jeres egen virksomhed i fokus. I får mulighed for at arbejde med egne dokumenter og den dokumentation sam I skal udarbejde for at opfylde persondataforordningens krav.

 

Pris

Gratis for medlemmer af C4 Foreningen og Hillerød Shopping.

Pris for ikke medlemmer er 895,- kr. ex moms

 

Tilmelding

Til Jette Salling - senest den 9. april 2018

 

Se yderligere oplysninger her

Nyheder
Dialogmøde med erhvervslivet og Hillerød Kommune

11. maj 2021

Torsdag den 20. maj 2021 kl. 8.30-10.00 inviterer Hillerød Kommune og...

Marketing for SMV'er 2021

10. maj 2021

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Onmondo A/S til foredrag,...

Brug neuromarketing og nå dine kunder

4. maj 2021

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Onmondo A/S til foredrag,...

Samarbejde mellem C4 Foreningen og bestyrelseskvinder

19. april 2021

Søger du et bestyrelsesmedlem, eller ønsker du sparring til om du bør...