Jobmatch i C4 Videncenter

Tommy Engedal Kronborg C4 - 4. maj 2012 2012-05-03T22:00:00Z 2012-07-02T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

C4 Videncenter sikrer at velkvalificerede ledige møder stærke erhvervskontakter.  Vores største spidskompetence er at kende virksomheder og have et stort virksomhedsnetværk. Derfor syntes vi det giver mening at bringe de virksomheder vi kender sammen med ledige der mangler...

C4 Videncenter sikrer at velkvalificerede ledige møder stærke erhvervskontakter. 

Vores største spidskompetence er at kende virksomheder og have et stort virksomhedsnetværk. Derfor syntes vi det giver mening at bringe de virksomheder vi kender sammen med ledige der mangler beskæftigelse. Der er rigtigt mange små og mellemstore virksomheder der gerne vil have en ekstra medarbejder - men de kan ikke klare det økonomiske udlæg det er, at oplære en ny medarbejder. Det koster måske et halvt års løn før den nye medarbejder er så vel inde i rutinerne, at vedkommende begynder at tjene penge til virksomheden. Derfor bruger mange virksomheder rigtigt mange penge på ekstern rekruttering af de helt rigtige medarbejdere der, hurtigt, kan tjene sin egen løn hjem. 

 

Hvad går det ud på?

Vi har etableret en møderække hvor virksomheder vil kunne møde velmotiverede ledige, der ønsker en stærkere tilknytning til erhvervslivet og ønsker at modtage sparring på deres salgsevner og generelle erhvervskompetencer. Derudover skaber vi et netværk, eller et forum, hvor ledige og virksomheder går i direkte dialog. De lærer hinanden at kende og skaber relationer til hinanden. Rigtig mange job skabes gennem netværk. Måske er der en virksomhed og en ledig der finder hinanden i netværket? Måske kender er der en virksomhed, der kender een i netværket der mangler lige præcis de kompetencer en ledig præsenterer i netværket?

 

Hvad får virksomhederne ud af det?

Med lidt snilde og tankevirksomhed, kan virksomhederne spare sig selv og hinanden for rigtig mange udgifter til eksterne rekrutteringsbureauer - og muligvis endda få en velkvalificeret ledig med et solidt løntilskud i op til 12 måneder. Dette skal dog ske i tæt samarbejde med Jobcenter Hillerøds Virksomhedsteam.

 

De ledige kan knytte tættere bånd til erhvervslivet, og får værdifuld sparring. Måske kommer der jobåbninger - men det kræver en dedikeret og målrettet indsats. De motiverede ledige tilbydes et forløb, hvor de skal deltage i et formøde med C4 Videncenter. Her klæder vi dem på til mødet med virksomhederne. 

 

Jobcenter Hillerød er C4 Videncenters strategiske samarbejdspartner, hvilket gør at vi - under de rette forudsætninger - kan tilbyde virksomheder en ledig i en gratis praktik i op til fire uger. Er kemien mellem arbejdsgiver og praktikant til stede, kan samarbejdet fortsætte med et favorabelt løntilskud i op til 12 måneder. Se mere her eller ring direkte til Virksomhedsteamet hos Jobcenter Hillerød på 72323160. 

 

Virksomhedsmøderne

Der kommer derfor til 4 virksomhedsmøder her i C4 Videncenter i løbet af foråret 2012.

Alle møderne er med fuld morgenbuffet og professionel styrede. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke møder du vil deltage i. 

 

Mødedatoerne i dette forår er: 

 

   

Virksomhedsmøde

 Tirsdag d. 22/5 2012

 Kl. 7.45-10

Virksomhedsmøde, oplæg ved VINSA

 Onsdag d. 20/6 2012

 Kl. 7.45-10

 

Virksomheder bedes tilmelde sig til Jette Saling på 45271000 eller js@c4.dk. 

Interesserede ledige bedes tage kontakt til Jobcenter Hillerød. 

 

Vel mødt! Vi glæder os til at møde dig.

 

Nyheder
Virksomhedsmøde hos Symbiose Hillerød

18. september 2019

Kom og hør om de forretningsmæssige muligheder, der er ved at arbejde...

Xtreme Mandehørm - En alternativ firmaskovtur for "drenge"

11. september 2019

Årets mest beskidte firmaskovtur for ”drengerøve” foregår lørdag den...

Danish Industry Days at ESS

6. september 2019

Besøg European Spallation Souce (ESS) den 23. og 24. september 2019,...

Lær at sælge med LinkedIn - på kun to timer!

3. september 2019

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med LinkedInsider til...