Kinesisk samarbejde udvikler sig

Frederik Frost C4 - 15. august 2017 2017-08-14T22:00:00Z 2017-08-15T00:00:00Z

Del på Twitter Del på Facebook
Send til en ven RSS

Konferencen sidste år i Hillerød fører nu til en gallaforestilling i FrederiksborgCentret, som det eneste sted i Danmark: - Jeg er stolt af at Hillerød kan være vært for dette show, siger Erik Helmer Pedersen

- Jeg er stolt af at Hillerød kan være vært for dette show. De små skridt vi har taget vil helt sikkert være til gavn for det fremtidige samarbejde, som vil vokse sig stærkt, siger C4’s direktør Erik Helmer Pedersen.

Ordene faldt, da han torsdag 10. august deltog i et pressemøde på Hillerød Rådhus, hvor endnu et resultat af den store dansk-kinesiske konference i august sidste år blev præsenteret:

Det kinesiske kulturcenter i København var nemlig så begejstret for arrangementet – der samlede op mod 500 mennesker fra Europa og Kina – at de tilbød FrederiksborgCentret et farvestrålende besøg af 18 artister fra Shandong Art Group, som mandag 11. september byder på et kinesisk kalejdoskop med bl.a. sang, musik, akrobatik og kampkunst og repræsenterer den ypperligste scenekunst fra Shandong-provinsen.

Gallaforestillingen hedder »Hometown of Confusius, Charming Shandong«. Kan vel oversættes til: »Charmerende Shandong - hjemstedet for Konfutse«, en kinesisk embedsmand og filosof, som beskæftigede sig med det vigtige i, at mennesker udøver praktiske moralske værdier.

C4 er involveret i arrangementet, som ifølge Erik Helmer Pedersen også vil omfatte en VIP-reception inden den timelange forestilling: Her vil bl.a. den kinesiske ambassadør deltage sammen med lokale virksomheder, der arbejder på det kinesiske marked:

- Det er et godt eksempel på, at den store indsats sidste år bærer frugt. Og der er ingen tvivl om, at kultursamarbejde er et vigtigt område, siger Erik Helmer Pedersen.

Han tilføjer, at VisitNordsjælland på pressemødet også kunne fortælle, at antallet af kinesiske turister i Nordsjælland er stigende og i 2016 overhalede antallet af engelske turisters overnatninger. Og væksten ventes at fortsætte.

 

Frederiksborg Amts Avis har i dag sat fokus på udviklingen i det kinesiske samarbejde. Læs artiklerne her:

Dansk-kinesisk turisme-år hjælper til

Kinesiske akrobater fulgte i halen på erhvervskonference

 

Køb billetter til gallaforestillingen "Hometown of Confusius, Charming Shandong" her

Nyheder
Robotteknologi og kunstig intelligens

14. oktober 2021

C4 Foreningen og RoboInsights inviterer til gå-hjem-møde torsdag den...

Sæt aftryk på erhvervspolitikken i Hillerød

8. oktober 2021

Dansk Erhverv og Sydbank inviterer til erhvervsevent tirsdag den 26....

Tænk om din virksomhed kunne få støtte til omstilling...

23. september 2021

Omstillingspuljen åbner igen med 178 mio. kr. til omstilling i...

Dialogudstilling af Niels Macholm & Kristian Devantier

14. september 2021

Fernisering onsdag den 22. september 2021 kl. 14.00 - 16.00 i C4...