Konferencefaciliteter

Arkitekturen, designet og atmosfæren i C4 Videncenter skaber den perfekte ramme for professionelle arrangementer. Huset er med sin raffinerede stil unikt. Rene lige linjer er venligt afstemt med moderne kunst og et markant lysindfald.

 

Det gode møde

Oplevelsen er i centrum. Det gælder både i de åbne fælleslokaler, der inspirerer til store tanker og kreativ udfoldelse, og i de mindre zoner, der inviterer til dialog, nærvær og iderigdom.

 

Vi sørger for alle faciliteter

Ved alle faglige arrangementer aftaler vi lokale, bordopstilling, udstyr, servicering og pris. Du får en fast kontaktperson gennem hele dit arrangement, fordi vi tror på, at en tæt dialog og et effektivt samarbejde er den bedste vej til et vellykket arrangement. Vi vil sikre os, at vores service matcher dit behov - og vi glæder os til at give dig en oplevelse, du ikke glemmer.

 

Om C4 Videncenter

C4 Videncenter fungerer dagligt som rammen om en række spændende og perspektivrige videnvirksomheder. Iværksætteri og temamøder med fokus på innovation er blandt vores daglige aktiviteter. Vores fælles kendetegn er professionalisme, netværk og globalt udsyn.

Dit arrangement

Vi skræddersyr dit arrangement ud fra dine ønsker til lokaler, forplejning og tidspunkt.

 

Kontakt OS

Ring på tlf. 45 27 10 00 eller send en mail til vores konferencekoordinator på